Ablakredőny

Mi nem a legolcsóbb hanem a legminőségesebb redőnyöket gyártjuk.

Fémtengely, alumínium tok, befejező alumínium szegőléc, ívelt sínek, automata gurtnival, fém csapágyak

Ez csak néhány részlet amely redőnyeink csúcsminőségét jellemzi.

Kínálatunkból választani lehet a külső dobozos redőnyök közül, amelyt a már meglévő nyílászáróra is fel lehet szerelni függetlenül, hogy milyen anyagból készült vagy belső dobozos redőnyből, amelyet az ablakkal, balkon ajtóval, stb. együtt szerelnek. Leggyakrabban olyan helyen használják ahol a régi fa ablaknak már van helye a redőny dobozának vagy új ház építésénél, ahol elő kell látni a helyet a doboznak, hogy ne csökkenjen az ablak magassága. Az ablak és a leeresztett redőny közötti légtér jó szigetelő ként hat. További szigetelés hungaocellel érhető el, amely a dobozban van integrálva.

A redőnyök kezeléséhez 3 meghajtó áll rendelkezésre:

  1. szíjjal (gurtni)
  2. kurblival
  3. elektromotoros meghajtás

A belső dobozok PVC vagy ALU, melyek PVC vagy ALU függönnyel vannak hőszigetelve, ahol a tengely fém golyóscsapágyba van elhelyezve. A doboz hálós, lehetőség van további hőszigetelésre hungaocellel.

A külső doboz lehet galvanizált lemez, PVC műanyagbevonatos vagy ALU bevonatos, amely PUR-habbal van töltve, melynek a tengelye fém csapágyakban van. Az oldalsó Fedele alumíniumból van.

Szintén a külső doboz lehet RONDO félkör alakú, öntött ALU PVC vagy ALU bevonattal. Standard fehér színben gyártják, de a bevonat lehet bármilyen színű a RAL kártyáról.

A redőny felhúzása és leengedése közben, fontos figyelmet fordítani arra, hogy a gurtni kezelése az automatából laza legyen, egyenletes, hirtelen rángatás nélkül.

Azoknál a rolóknál, ahol a felemelés és a leengedés motor segítségével történik, figyelni kell, hogy a motor ne melegedjen túl. Ugyan ez akkor fordulhat elő, ha túl gyakran emeljük van engedjük a redőnyt.

A redőnyöket a standard fehér színben gyártjuk. Igény szeint fa dekorban is, legtöbbször MAHAGÓNI vagy ARANY TÖLGY színben a RAL kártyáról történő színválasztás lehetőségével.