PVC Veratec

A VERATEC ablakokat az öt- és a hatkamrás profilok teszik kivállókká, melyet a török ASAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ ve TİCARET A.Ş. vállalat fogalmaz, aki több mint száz éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem és az ipar területén.Termelési területük, mintegy 500 000 m2 nagyságú.

Minden VERATEC profil különböző tanúsítvánnyal rendelkezik (RAL, DIN, ASTM, BS, GHOST, CSTB, KIWA, TSE). A profilokat a világ 55 országban gyártják (Németország, Belgium, Spanyolország, Románia, Lengyelország, Irán, Kazahsztán, Abu Dhabi, Bosznia, Horvátország, …) és a minőségével és precizitásával kiérdemelte a bizalmat 4 kontinensen.

Tehát különböző éghajlati viszonyokban használják Dubaitól Szibériáig. A magas technológiával és a termékekkel, amelyek megfelelnek a globális szabványoknak az Asas az egyik vezető török cég ezen a területen.

Profili mogu biti:

  • Petokomorni;
  • Šestokomorni;

Polivinil-klorid –röviden PVC – egy hőre lágyuló műanyag, amely természetes alapanyagokból sóból és olajaból készül. Továbbá tartalmaz még klórt is és ezért nagyon magas olvadáspontú, így tűz esetén az anyag megmutatja önkioltó tulajdonságát.

PVC egyike a legrugalmasabb, leggazdaságosabb és leginkább széles körben használt mesterséges anyagoknak, ami nagy stabilitással bír. Mi magas minőségű profilokból gyártjuk az ablakokat és az ajtókat, erről szakétőink gondoskodnak.