Rolós ipari kapuk

Amikor ipari kapukról van szó, remek kínálattal rendelkezünk az Ön igényeinek megfelelően. Acél lamellákból készülnek poliuretán kitöltéssel.

A roló ajtók alumíniumvezetőkkel rendelkeznek,amelyekbetömítőgumik vannak elhelyezve. Az alsó részen az utolsó lamellába tömítőgumi van beépítve az ajtó teljes hosszában, amely hozzátapad a vákum felülethez és megakadályozza a por és a levegő beáramlását.
A standard színek a fehér és a szürke, de más színben is lehet gyártani igény szerint a RAL kártyáról választva. Magas technológiai gyártásúak, nem repednek a napon, esőn, havon, rendkívül hosszantartóak.

Ideálisak a nagy nyílásoknál és a sűrű használatnál. A vezérlés motorral történik távirányító vagy kapcsoló által. Áramkimaradás esetén a motort fel kell oldani a lánc mindkét oldalon történő kihúzásával.

  • Opcionálisan: az átjáró ajtók a vevő igényeivel összhangban, szekcionált kapu ként lehet beépíteni, az egész ajtó utólagos emelése nélkül.
  • Opcionélisan: Panoráma, illetve átlátszó lamellák sora. Részlegessen vagy teljes egésszében plexiüvegből vagy lexánból, ami biztosítja a nap beáramlását a helységbe.