Szalag-és lapfüggöny

Szalagfüggöny

Kínálatunkból választhat különboző anyagú és mintázatú lapfüggönyök közül, mint alapvető részletet az Ön otthonában vagy üzlethelységében. Ideális a napsugárzás elleni védelemben, de ugyanakkor modern alternatívát képviselnek a hagyományos függönyökhöz képest.

A széleskörű színskála, amit kínálunk, lehetővé teszi hogy hozzáigazítsa minden környezethez és szebbé és kényelmesebbé teszi a tartózkodáshoz és ezzel együtt megőrzi a saját magánéletét. A szalagok műanyagbevonatos, antisztatikus, antibakteiális és nem éghető anyagból van gyártva, amely nem porosodik és nem issza be a szagokat, de viszont könnyen tisztítható.

Egyszerűen nyitható egyoldalra vagy kétoldalra, a közepétől a vége felé.A szalagok láncoskák segítségével mozdíthatók, körbe forgási sugaruk 180 fok, ami lehetővé teszi a fény szabályozását, amely a helységbe jut.

Lapfüggöny

A lapfüggöny kétrétegű vászon anyagból tevődik össze, ahol felváltva váltsák egymást az átlátszó és nem átlátszó anyagok. Manuálisan mozgathatók, a láncocska mozgatásával szabályozható az anyag átfedési foka, amivel szabályozható a helységbe beáramló fény mennyisége.

Több színben és mintában kapható, gyártása méret alapján történik.