Szúnyogháló

Ahhoz, hogy megoldja az unalmas rovarok jelenlétét az üzlethelysében, lakásban, házban, hétvégi házban cégünk tökéletes megoldást nyújt a szúnyoghálókkal az Ön ablakaira és ajtóira.

Szúnyogháló típusok ablakokhoz:

  • Fix;
  • Roló;

A szúnyogháló ráma PVC-ből vagy alumíniumból készül, a háló pedig a minőséges FIBERGLASS-ból készült, amely teljesen égésmentes anyagból készül, ellenáll az UV sugaraknak és a napon nem deformálódik.

A rolós szúnyoghálók megakadályozzák a rovarok bejutását az Ön otthonába vagy üzlethelységébe. A termék alumíniumból van gyártva, így az élettatama korlátlan. A roló szúnyoghálót függőlegesen kell húzni (föntről lefelé és lentről felfelé).

Minden típusú ablaknál felszerelhető, sőt egyszerre szerelhető a redőnnyel is.

Szúnyogháló típusok bejárati és balkon ajtókhoz:

  • Ajtó szúnyogháló;
  • “Plise” szúnyogháló;

Az ajtók vagy az ablakok zavartalanul nyithatók és csukhatók amikor a szúnyogháló fel van szerelve. A szúnyoghálók 100%-an hatékonyak, hogy megakadályozzák a rovarok bejutását, míg ugyanakkor láthatóságot nyújt és nem csökkenti nagy mértékben a beáramló fény nagyságát.

Az alsó vezető a plise szúnyoghálónál 8mm, ami nem korlátozza a szerelést a balkon ajtókra, hanem zavartalanul szerelhető bejárati ajtóra is. A szúnyogháló nem feszes, így a szakadás lehetősége minimális.