PVC Veratec

VERATEC prozore odlikuje petokomorni i šestokomorni profil Turske kompanije ASAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ ve TİCARET A.Ş. koja ima iskustva u trgovini i industriji više od jednog veka. Proizvodni prostor im se prostire na oko 500 000 m2.

Svi VERATEC profili poseduju različite serifikate (RAL, DIN, ASTM, BS, GHOST, CSTB, KIWA, TSE). Profil se izvozi u 55 zemalja sveta(Nemačka, Belgija, Španija, Rumunija, Poljska, Iran, Kazahstan, Abu Dabi, Bosna, Hrvatska…) i svojim kvalitetom i preciznom izradom stekao je poverenje na 4 kontinenta.

Dakle, koriste se u raznim klimatskim uslovima od Dubaija do Sibira. Sa svojom visokom tehnologijom i proizvodima koji zadovoljavaju svetske standarde Asas spada u vodeće Turske kompanije u ovoj oblasti.

Profili mogu biti:

  • Petokomorni;
  • Šestokomorni;

Polivinilhlorid – kraće PVC – termoplastičan je veštački materijal koji se dobija iz prirodnih sirovina soli i nafte. Takođe, sadrži hlor i zbog toga mu je tačka topljenja veoma visoka, tako da u slučaju požara materijal ispoljava osobinu samogasivosti.

PVC je jedan od najprilagodljivijih, najekonomičnijih i najrasprostranjenijih veštačkih materijala velike postojanosti. Mi izrađujemo prozore i vrata od visoko kvalitetnih profila i za to se brinu naši kvalifikovani stručnjaci: