Rolo industrijska vrata

Kada je reč o industrijskim vratima imamo odličnu ponudu za svaki vaš zahtev. Izrađuju se od čeličnih lamela punjenih poliuretanom.

Rolo vrata imaju aluminijumske vodilice koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i spriječava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se proizvesti u boji po želji, po RAL karti. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, sniegu, dugotrajna su.

Pogodna su sa montažu sa velikim otvorima i za češću upotrebu. Upravljanje motorom se vrši pomoću daljinske komande ili putem tastera(prekidača). U slučaju nestanka struje motor se deblokira istovremenim povlačenjem obe strane lanca.

  • Opciono: Pešačka vrata se, u skladu sa zahtevima kupca, mogu ugraditi u segmentna vrata bez naknadnog podizanja celih vrata.
  • Opciono: Panorama, odnosno niz providnih lamela. Delimično ili potpuno od pleksiglasa ili leksana što obezbeđuje prodor svetlosti u objekat.