Trakaste i zebra zavese

Trakaste zavese

U našoj ponudi možete izabrati trakaste zavese različitih materijala i dezena, kao osnovni detalj za Vaš poslovni prostor ili dom. Idealno je rešenje za zaštitu od sunca, a istovremeno predstavljaju modernu alternativu standardnim modelima zavesa.

Široki spektar boja koji nudimo omogućuje Vam da ih prilagodite svakom ambijentu i učinite ga lepšim i ugodnijim za boravak, a samim tim zaštitite svoju privatnost. Trake su izrađene od plastificirane antistatične, antibakterijske, nezapaljive tkanine koja ne skuplja prašinu ni mirise, a lako se čisti.

Jednostavno se mogu otvrati na jednu stranu ili dvostrano, od sredine ka krajevima. Trake se pomoću lančića pomeraju, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni što omogućuje regulisanje svetlosti koja ulazi u prostoriju.

Zebra zavese

Zebra zavese se sastoje od dvoslojnog platna gde se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine. Pokreću se ručno, pomeranjem lančića reguliše se i stepen preklapanja polja čime se reguliše nivo propuštanja svetlosti u prostoriji.

Dostupne su u više boja i dezena, izrada je po meri.